Wyoming critica “l’obsessió” d’Espanya per lluitar contra el procés català

El Gran Wyoming és un dels presentadors més àcids de la televisió actual. El seu lloc al capdavant de 'El Intermedio' li permet fer bromes i reflexions polítiques que generen molta repercussió, com quan va ridiculitzar el conjunt estilístic de Santiago Abascal. 

El mediàtic està esprement al màxim la seva fama, el que demostra que ara hagi tret un llibre. Durant la presentació de 'La furia y los colores' ha parlat amb 'La Vanguardia', una conversa que ha aprofitat per manifestar la seva opinió política. No s'ha tallat ni un pèl, el que de ben segur que entusiasma els seus seguidors.

Primer de tot ha volgut carregar contra els líders polítics espanyols, a qui acusa de centrar-se més en lluitar contra el procés català que en altres problemes greus com la corrupció: "Si els governants s'haguessin centrat contra la corrupció amb la mil·lèsima part de la força desplegada contra els independentistes, ja no hi hauria corruptes".

Wyoming presenta el llibre  Europa Press

Wyoming presenta el llibre / Europa Press

I és que considera que estan posant massa dedicació a carregar contra el desig independentista: "Els poders de l'Estat s'han bolcat en el judici pel procés, una tenacitat que contrasta amb la relativa benevolència de la qual es beneficiarien els imputats per les múltiples corrupteles que es coneixen".

Ha criticat la deriva política que ha agafat el país, però també la societat: "La gent s'ha escorat a la dreta d'una manera brutal. Basta amb que no siguis racista perquè et diguin roig... Un qualificatiu que abans requeria la condició de marxista".

 
Wyoming a 'El Intermedio'   La Sexta

Wyoming a 'El Intermedio' /  La Sexta

Ha tingut paraules cap a VOX, és clar: "Els dirigents de VOX no estan en contra de la immigració il·legal, sinó que els immigrants es converteixin en ciutadans i hagi de pagar-los la Seguretat Social. El que volen és esclavitzar aquestes persones, de manera que els camps del sud d'Espanya es converteixin en els nous camps de cotó de Geòrgia". Un discurs clar i directe que torna a evidenciar que Wyoming no té por a dir la seva opinió. 

Més informació
 

Comentaris