Wyoming critica el ‘look’ de Santiago Abascal: “Per què vas així?”

Wyoming mai no ha tingut pèls a la llengua, el que demostra cada dia durant el seu programa. Critica tothom sense vergonya ni miraments, el que ha tornat a fer durant l'última emissió. El perjudicat en aquesta última ocasió? Santiago Abascal, però no per les seves idees polítiques -que també reben moltes crítiques a 'El Intermedio'-, sinó per un look que ha dut.

Parlem del vestit que lluïa durant la foto de família de VOX, la que han fet per presentar públicament l'equip de 52 diputats. Una imatge que Wyoming ha volgut analitzar, tot centrant-se en el conjunt estilístic que portava el líder del partit d'extrema dreta: "A les seves línies bàsiques, VOX diu "no" a les autonomies, no a l'avortament, no als drets LGTBI, no al feminisme, no a la immigració... Vaja, "no" a tot allò que va sorgir després del segle XIII. Però fan una excepció amb el slim fit".

Wyoming a 'El Intermedio'   La Sexta

Wyoming a 'El Intermedio' /   La Sexta

"Fixeu-vos en aquesta foto dels 52 diputats de VOX i, especialment, en el seu líder màxim, Santiago Abascal. Per què porta la jaqueta tan ajustada? És que no veu que està a punt de rebentar i que com un dia li salti un botó, provocarà una desgràcia?", etzibava.

 
Wyoming critica Santiago Abascal  La Sexta

Wyoming critica Santiago Abascal /  La Sexta

Una divertida reflexió que acabava amb una frase que feia molta gràcia als teleespectadors: "Ja veieu, Abascal ha fet una passa més en el seu radicalisme. Ara, a més a més d'ultradretà, és partidari de l'ultra skinny", ironitzava tot fent referències a les peces de roba molt ajustades. Qualsevol excusa és bona perquè Wyoming critiqui Santiago Abascal. 

Més informació
 

Comentaris