El Gran Wyoming fa autocrítica: "No hem estat a l'altura de la gent gran"

El Gran Wyoming ha volgut fer autocrítica a 'El intermedio' aquest dimecres, un missatge que critica l'actitud que han tingut alguns mitjans de comunicació durant la crisi del coronavirus: "Volia parlar de l'actitud que han tingut alguns mitjans i aquí ens hem d'incloure nosaltres. Hem de fer autocrítica... Ens hem dedicat a transmetre missatges, que ens venien dels experts, en el sentit que aquesta malaltia afectava, sobretot, els majors de 70 anys. I què volíem dir amb això? Quin missatge en realitat estàvem transmetent? No us preocupeu, això és cosa de la gent gran, que s'ho mengin ells".  

"Per un costat nosaltres ens desenteníem, ens alleugeríem. Però penseu en el missatge que estaven rebent ells, a cases i residències. Com se sentien aquelles persones? Doncs jo ho dic: vulnerables, espantats i probablement oblidats. Per això des d'aquí, encara que sigui tard, volem enviar una abraçada molt forta i una mostra d'estima als nostres grans", ha volgut dir el presentador. 

Reconeix que creu que no hem estat a l'altura de les circumstàncies com a societat, per la qual cosa vol fer una reflexió: "Ara que sembla que la pandèmia està remetent una mica, volia reflexionar sobre si com a col·lectiu i societat no hem estat a l'altura amb les persones grans. No em refereixo al malson que han viscut en algunes residències de la tercera edat, sinó altres coses com la temptació que han tingut alguns governs europeus i autonòmics de no ingressar a l'UCI a la gent gran. Per què? Per què no es fa tot el possible per salvar aquestes persones? No ho entenc".

Wyoming a 'El Intermedio'   La Sexta

Wyoming a 'El Intermedio' / La Sexta

 

Una actitud que creu que tindrà conseqüències: "En fer-ho estem enviant un missatge als joves en el sentit que no ens preocuparem d'ells quan siguin grans. Sí, joves d'Espanya; tingueu en compte que amb sort algun dia sereu grans i l'única diferència amb els vostres avis és que tindreu més probabilitats de trencar-vos els malucs perquè ells fan pasdobles i vosaltres tweking". 

Més informació
 

Comentaris