Vox critica durament el feminisme de 'Star Wars'

El partit de Santiago Abascal ha carregat contra diverses personalitats públicament, tenint el seu perfil de Twitter com l'escenari ideal per criticar. En aquestes últimes setmanes han carregat contra Rosalía i Alejandro Sanz d'una manera molt cruel, mentre que ara la perjudicada és una pel·lícula.

Vox ha escrit un tuit en el qual denuncien la vessant feminista que ha adquirit Star Wars en la seva última entrega, que s'estrena aquesta setmana. Primer va ser Rocío Monasterio, que atacava els responsables de la mítica saga: "La gent va al cinema a passar l'estona, no a emborratxar-se d'ideologia progre. Més encara en una pel·lícula protagonitzada per la princesa Leia, que només va necessitar la seva valentia i coratge per triomfar, sense quotes ni llistes paritàries. Per això les feministes volen destruir-la". 

Tot, arran d'un tuit en el qual Star Wars deia: "El final d'una saga llegendària és també una pel·lícula que fomenta la igualtat de gènere". 

Al partit d'extrema dreta no li ha agradat, tal com demostra el missatge que han escrit: "Els lobbies progres pretenen tocar-ho tot. Ara ens volen donar la murga feminista fins i tot quan anem al cinema. A Rey no li fan falta quotes ni llistes paritàries, com tampoc li feia falta a Leia. Ambdues demostren que qualsevol dona, amb valentia i coratge, pot triomfar". 

 

Vox demostra que no es talla un pèl en cap tema. 

Més informació
 

Comentaris