Vox humilia Alejandro Sanz: "Milionari progre"

Vox fa servir el seu perfil a Twitter activament. Promocionen tots els actes polítics que fan, donen corda a les declaracions de Santiago Abascal i la resta de membres... Però també el fan servir com a escenari d'atacs ferotges contra diverses personalitats. L'última perjudicada va ser Rosalía, a qui van deixar verda després que els critiqués públicament amb un missatge contundent. Com? Publicant una fotografia de la cantant catalana en el seu jet privat. 

Alejandro Sanz pronuncia un discurs a la cimera del clima   Europa Press

Alejandro Sanz pronuncia un discurs a la cimera del clima /   Europa Press

Doncs bé, sembla que els va agradar fer servir aquesta tècnica perquè han tornat a fer-ho. Ara és Alejandro Sanz qui ha rebut per part del partit d'extrema dreta i per què? Com a resposta al discurs que va pronunciar durant la cimera pel clima, en el qual es va comprometre públicament a reduir l'empremta de  CO₂ dels seus concerts. 

El que hauria fet ràbia al partit d'Abascal és que Alejandro Sanz hagi demanat als líders polítics que no tinguin por a "exigir sacrificis a la ciutadania". La resposta de Vox? Un dard enverinat. Han publicat quatre fotografies del cantant: en el seu iot, a l'avió privat, en un cotxe i una moto d'alta gamma. I no contents amb això, han carregat contra ell també amb paraules: "Que diuen els milionaris progres que ens imposin sacrificis, que vivim molt bé".

 

Una manera de denunciar la "doble moral" que creuen que té Sanz, que es queixa des d'una posició privilegiada. 

Més informació
 

Comentaris