Una col·laboradora planta cara a Emma García: “M’has atac i humiliat”

A 'Viva la vida' s'encadena una discussió rere una altra cada cap de setmana. Emma García ja està acostumada a les baralles entre col·laboradors, d'igual manera que també és habitual veure-la a ella mateixa prenent partit i enfadant-se amb algun company.

La presentadora ha protagonitzat una escena molt cridanera amb Ylenia Padilla, que l'ha acusat d'atacar-la i humiliar-se sense pietat. Però què havia passat? Tot començava amb un vídeo de Gianmarco, l'exconcursant de 'GH VIP' que afirmava que Padilla se li havia insinuat però que ell no estava interessat.

Ylenia Padilla a 'Viva la vida'  Telecinco

Ylenia Padilla a 'Viva la vida' / Telecinco

Unes carbasses públiques que no feien cap gràcia a la col·laboradora però que donaven ales a Emma García per fer una broma al respecte: "Ai, Ylenia, no t'has de posar així perquè un noi et doni carbasses". La frase l'ha enfadat molt, per la qual cosa acusava la presentadora d'estar donant la raó als homes. L'Emma, conscient de la repercussió que podria tenir, es defensava: "No, no vagis per aquí perquè era una broma i t'ho has de prendre com una broma. Mare meva, què li ha passat a Ylenia que ve avui amargadeta?".

"Si t'has posat així, et puc assegurar que tens un mal concepte de mi perquè no t'he volgut humiliar. T'asseguro que sóc la persona que menys puc humiliar perquè sempre he tingut un respecte absolut a tothom", deia l'Emma. Però Padilla no es tranquil·litzava: "M'he sentit atacada, humiliada i ridiculitzada, la veritat".

I Emma García seguia defensant-se: "Una altra cosa és que es faci humor a situacions que no tenen serietat. Que pensis que t'he humiliat... De veritat. Saps el que em molesta a mi? Que intentem fer humor i que vagi a dir-te què ha passat i passis de mi. Si ens posem susceptibles, ho fem tots". 

 
Emma García i Ylenia Padilla, enfadades a 'Viva la vida'   Telecinco

Emma García i Ylenia Padilla, enfadades a 'Viva la vida' / Telecinco

Tot acabava amb una abraçada, quan Ylenia reconeixia que no portava un bon dia: "Doncs et dic una cosa, fins i tot en un dia estrany m'agrades. Fins i tot quan reconeixes les coses", deia la presentadora per calmar els ànims. 

Més informació
 

Comentaris