El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
[VÍDEO] Un participant de ‘First Dates’ homòfob i racista indigna les xarxes
  • CA

 

Santiago, de 24 anys i de Gavà, va participar al programa “First Dates” on va mantenir una cita amb Lorena (Terrassa, 21 anys). Però Santiago la va indignar pels seus comentaris racistes i homòfobs. I no només a ella, sinó que molts usuaris de les xarxes també van expressar el seu empipament amb Santiago. Després de fer un discurs assegurant que Espanya és per als espanyols i després de dir que ell no és racista sinó “ordenat”, Santiago va dir la paraula “maricón” assenyalant a una parella gai que entrava tranquil·lament al mateix restaurant per conèixer-se. Lorena es va emprenyar i li va dir: “No diguis això, no m’agraden aquestes paraules“. “Però si no he dit res dolent!”, es justificava el noi.

 

Seguidament, Santiago intentava explicar-se: “A mi la ploma no em va gens, perquè em van portar una vegada a una discoteca gai de Barcelona sense saber-ho i no m’esperava que hi hagués tant de gai. I em vaig agobiar”. Lorena li intentava explicar que cal respectar tothom, però el noi va continuar: “Fins a un cert punt. Jo respecto però les coses que no m’agraden les dic. No em callo, ho dic tot”. “Un noi així no el vull al meu costat ni boja”, va concloure Lorena. 

A continuació pots veure alguns dels comentaris que van fer els usuaris de les xarxes socials queixant-se dels comentaris de Santiago: 

 

 

 

Fes clic aquí per veure el vídeo del moment en què Santiago fa comentaris homòfobs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa