[VÍDEO] Gabriel Rufián deixa en evidència l'advocada Montse Suárez

El diputat d'ERC li ensenya a l'advocada dues fotos de Rajoy amb gent perseguida per tortures i per cs contra els drets humans

El diputat d'ERC al Congrés dels Diputats Gabriel Rufián va deixar aquest divendres totalment en evidència l'advocada Montse Suárez. Va ser durant un debat entre tots dos al programa de Telecinco 'Sábado Deluxe', quan Suárez va retreure-li a Rufián que havia penjat fotos al seu Twitter amb Arnaldo Otegi: "Vostès sempre han estat a prop de l'organització terrorista". Rufián responia ensenyant-li dues fotos del president espanyol, Mariano Rajoy. L'advocada no sabia qui apareixia al costat de Rajoy en cap de les dues fotos. 

En la primera, el president espanyol surt amb el president de la República de Guinea Equatorial, Teodoro Obiang, "perseguit per Amnistia Internacional per tortures i crims contra els drets humans". En la segona foto, Rajoy apareix amb un emir d'Aràbia Saudí, "condemnat i perseguit per tortures contra els drets humans". "Menys lliçons", acabava Rufián, entre els aplaudiments del públic. 

 

 

 

Comentaris