[VÍDEO] El petó als llavis entre Pelayo i Juan, de 'Cámbiame'

Ha estat durant l'emissió del programa que Pelayo Díaz ha fet també un petó als llavis a un participant i a l'estilista Natalia Ferviú

Els dos estilistes masculins del progama 'Cámbiame', Pelayo Díaz i Juan Avellaneda, han fet desaparèixer la tensió que hi havia entre ells en programes anteriors. Tant ha estat així, que durant el programa d'aquest dimarts tots dos s'han fet un petó als llavis! Ha estat quan ha entrat un noi jove al programa per demanar que li canviessin el look però, preguntat per Pelayo i Juan, ha dit que a aquest últim li raparia el cabell dels costats del cap. Preguntat per què li faria a Pelayo al cabell, el noi ha respost: "Pelayo és maquíssim, què li puc dir?", i ràpidament l'estilista s'ha aixecat per fer-li dos petons, però com que el públic demana que fos als llavis, s'ha tornat a aixecar i ha complert els desitjos de l'audiència.

Seguidament, Pelayo s'ha aixecat i en broma ha dit: "Juan, fes-me un petó", i ha tornat a asseure. Però, de nou, el públic ha començat a cridar: "Que es facin un petó, que es facin un petó!", i efectivament així ha estat. Fins i tot Pelayo ha acabat fent un petó als llavis a l'estilista Natalia Ferviú. 

 

 

 

Comentaris