[VÍDEO] El ball de Madonna amb Jon Kortajarena

Va ser durant la gala que l'actor Leonardo Di Caprio va celebrar, un any més, per recaptar fons per a la seva fundació

La cantant Madonna va sorprendre tothom aquest dimecres quan va treure a ballar el model basc Jon Kortajarena. Va ser durant la gala que l'actor Leonardo Di Caprio va celebrar, un any més, per recaptar fons per a la seva fundació, The Leonardo DiCaprio Foundation, a Saint Tropez. Amb una llista de convidats plena de famosos -hi destaquen Madonna, Lenny Kravitz, Bono, Penélope Cruz, Sean Penn, Tom Hanks, Marion Cotillard, Uma Thurman, Mariah Carey i Naomi Campbell, entre d'altres-, el moment de la nit es va produir quan després de diverses actuacions musicals, Madonna va treure a l'escenari Kortajarena, quan sonava la cançó "La isla bonita". 

"Gràcies rossa per deixar-me ser el teu amant espanyol durant una nit. Quina illa més maca a la que em vas portar", va escriure Kortajarena en un primer post a Instagram on hi va afegir el vídeo. I encara va escriure un altre missatge a la xarxa social, amb un altre vídeo del mateix moment, on deia: "Quin moment! Sóc un ballarí terrible, però que divertit va ser! Gràcies rossa. T'estimo amb tot el meu cor". 

 

 

 

What a moment!!!! I'm a terrible dancer, but what the fuck, it was fun!!! Thank you rubia. I love you with all my heart @madonna

A post shared by Jon Kortajarena (@kortajarenajon) on

 

Comentaris