[VÍDEO] David Bustamante agredeix al paparazzi Jordi Martín

"M'ha agedit amb puntades i cops de puny", assegura el reporter

 

El cantant David Bustamante ha agredit al paparazzi i col·laborador de 'Cazamariposas' Jordi Martín. El reporter havia dit fa uns dies que Bustamante tenia una nova parella, que responia al nom de Sandra. Aquesta és una informació que no va agradar gens al cantant, que té una filla petita de la seva anterior relació amb Paula Echevarría. El programa de Telecinco 'Socialité' ha tingut accés a un vídeo on es veu com Jordi Martín i David Bustamante es troben i el cantant s'encara amb el periodista. "M'ha agedit amb puntades i cops de puny", assegurava el reporter. 

En canvi, Bustamante ha assegurat al programa que sí que es va alterar amb el paparazzi però que només li va donar una puntada. La presentadora del progama, María Patiño, també ha dit que el cantant s'ha sentit "humiliat i estomacat" per part de Jordi Martín. "Assumeix que s'ha alterat però que ha hagut d'aguantar com li deia subnormal o que li enviaria els Miami i que ha amenaçat a la seva família. Arran de tot això juntament amb l'assetjament que diu que està patint ha perdut els nervis", explicava la periodista després d'haver parlat amb el cantant.

 

 

Per la seva banda, i en connexió telefònica, Jordi Martín declarava: "Mai l'he vist així. Jo no he buscat aquesta situació". A més, assegura que Bustamante ha intentat pactar amb ell després del que ha passat: "M'ha ofert un posat a la platja, pensa que això li podria enfonsar la vida".

 

 

Fes clic aquí per veure el vídeo de l'agressió.

 

Comentaris