[VÍDEO] Belén Esteban, contra Rufián i l'independentisme

"Visca Espanya! I visca Catalunya , i visca Andalusia i visca totes les comunitats d'Espanya!", cridava la col·laboradora de 'Sálvame'

 

La col·laboradora del programa 'Sálvame' Belén Esteban va carregar aquest dissabte contra el diputat d'ERC al Congrés dels Diputats Gabriel Rufián i contra l'independentisme. Va ser durant el programa 'Sábado Deluxe', mentre Rufián debatia sobre la independència de Catalunya amb el Padre Apeles, i de sobte Belén Esteban va sortir del públic cridant: "Visca Espanya! I visca Catalunya , i visca Andalusia i visca totes les comunitats d'Espanya!" Ràpidament, al programa van posar la cançó "Que viva España!", mentre el públic aplaudia les paraules de la col·laboradora.

El presentador del programa, Jorge Javier Vázquez, va intervenir en aquell moment dient: "També podem dir que hi ha moltes Espanyes, no? O només hi ha una? Es que quan parleu així d'Espanya a mi també em fa una mica de por", i ràpidament Belén Esteban afegia: "Es que jo dic que visca Espanya, però que visca Catalunya, Galícia, Andalusia, i visca totes les comunitats d'Espanya".

 

 

Fes clic aquí per veure el vídeo del moment en què Belén Esteban es posiciona contra l'independentisme.

 

Comentaris