El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
[VÍDEO] Alonso Caparrós: “Em vaig quedar sense casa per culpa dels meus pares”
  • CA

 

 

El presentador de televisió Alonso Caparrós va fer una dura confessió aquest dissabte durant el programa de Telecinco ‘Sábado Deluxe’. “Em vaig quedar sense casa per culpa dels meus pares”, va explicar Caparrós, després que la setmana passada tingués un comportament molt dur amb el seu programa en el mateix programa que li va suposar rebre una allau de crítiques. “Els meus pares van constituir una societat, i van posar d’administradora la meva germana petita. I en aquella empresa jo només tenia una firma que em permetia treure els meus diners, perquè en aquell moment tot el que jo guanyava anava allà”, va començar a explicar Alonso.

“Un temps després els meus pares van decidir tancar l’empresa. Jo tenia una casa on hi havia un inquilí i m’arriba una notificació d’Hisenda que diu que la meva casa i els meus comptes estan embargats. Vaig a Hisenda i veig que això ve de l’empresa”, va continuar. Seguidament, Alonso parla amb la seva mare, que era la que portava els comptes de l’empresa, i decideixen pagar el deute de 120.000 euros. Però amb una condició: s’havia de pagar. “Vaig anar a Hisenda i per aixecar els embargaments vaig vendre la meva casa, i amb això vaig pagar una part del deute. També la meva mare va posar una part i vam deixar el deute en 20 o 30.000 euros, i la meva mare em diu que no tenen efectiu per pagar”, relata Alonso.

 

Finalment, decideix pactar amb els seus pares que ell se’n va a viure a una casa que tenien a Marbella amb la seva família, però pocs dies després el truquen dient-li que ha de marxar perquè l’havien venut. “Jo no vaig entendre res. I es va vendre aquella casa i no es va pagar a Hisenda. Ningú m’ajuda amb el deute“.

 

Fes clic aquí per veure el moment en què Alonso Caparrós confessa que es va quedar sense casa per culpa dels seus pares.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa