Primera foto de la filla de la infanta Elena en biquini

Victoria Federica està gaudint de l'estiu com si no hi hagués demà. La filla petita de la infanta Elena i Jaime de Marichalar afronta els últims mesos abans de començar a estudiar Administració i Direcció d'Empreses. El periple que ha fet sembla no tenir fi: des d'un viatge a Grècia amb els seus amics, directa a unes vacances amb els Borbons a Mallorca i d'aquí, a Sotogrande (Cadis) amb el pare i el germà.

Victoria Federica en un concert  Europa Press

Victoria Federica en un concert aquest cap de setmana /  Europa Press

Victoria Federica a l'aeroport  Europa Press (1)

Victoria Federica a l'aeroport / Europa Press  

A aquest últim destí és on els paparazzi han aconseguit les fotos més buscades: la primera imatge de Victoria Federica en biquini. La revista '¡Hola!' s'ha fet amb elles i les publica en portada, tot un reclam, ja que mai no se l'havia vist a la platja. 

 
Victoria Federica a la portada de la revista '¡Hola!'

Victoria Federica a la portada de la revista '¡Hola!'

Quin tipus de banyador duu? Se la veu amb un biquini senzill en nude, amb un top de triangle i detalls en croché, que combina amb moltes polseres i una turmellera de petxines. Les ungles? De color blau cel. I els cabells? Recollits, com de costum. Però també se l'ha vist amb la resta del conjunt, una samarreta de Loewe a joc amb el biquini que es pot comprar per 250 €.

No s'han filtrat quins seran els seus següents plans, encara que se l'espera a la plaça de toros durant la tornada a la feina del seu inseparable Gonzalo Caballero. De moment, ella seguirà a la platja i agafant forces.

Més informació
 

Comentaris