Victoria Federica aprèn de Letícia: es deixa 10.000 € en dos ‘looks’

Sembla clar que Victoria Federica vol trepitjar fort. La filla de la infanta Elena està acaparant moltíssima atenció últimament, especialment gràcies al seu gust per la moda. Mai no hauríem dit que acapararia tants titulars per les seves eleccions estilístiques, però així és. La filla petita dels Marichalar té bon gust i segueix les tendències, el que està demostrant en les seves -cada vegada més habituals- aparicions públiques.

Aquest cap de setmana ha estat molt important per ella, ja que ha fet de padrina de la 34a exhibició d'enganxalls de la fira de Sevilla per primer cop. Una ocasió així requereix d'un vestuari adequat, el que s'ha pres al peu de la lletra.

victoria federica  europa press 3

Victoria Federica / Europa Press

Primer la vam veure durant el sopar al museu dels carruatges, un acte previ al seu debut en el qual va enlluernar la resta d'assistents. El seu look, digne d'actriu de Hollywood, va tenir molt a veure...

El disseny és de Vicky Martín Berrocal, en vermell en punt en seda amb un escot baix i un nus a la part davantera. Es pot adquirir a la seva pàgina web en un altre color per 555 €, el que deixa entreveure que el preu total de l'outfit no és pas barat. I és que si hi sumem els complements, puja molt... Especialment si tenim en compte que només la bossa de Chanel ja són 4.800 €. A això hem d'afegir les arracades i les sandàlies de Prada, que costen ni més ni menys que 690 €. 

Victoria Federica 2  Europa Press

 Europa Press

Tenint en compte això, és destacable anar mirant quant costa cada part del seu altre look. I és que, segons els càlculs de 'Vanitatis', s'ha deixat més de 10.000 € només en els dos conjunts d'aquest cap de setmana.

 

I és que el vestit mostassa que va lluir durant la presentació, no té un preu molt assequible. Com tampoc la mantellina, el mantó de Manila, el ventall... perquè tots són productes d'una botiga d'antiguitats molt cara. Només s'ha de veure que el fermall costa més de 1.000 € i les sabates de Manolo Blahnik, 800 €.

victoria federica  europa press 2

Europa Press

Tot primeres marques i dissenys d'alta gama. Victoria Federica sembla que no es mira massa els preus i que no regateja. Quin valor deu tenir el seu vestidor? Sembla que Letícia l'ha ensenyat bé... 

 

Més informació
 

Comentaris