L'ex de Victoria Federica confessa que va trencar ell: "Ho vaig decidir jo"

La relació entre Victoria Federica i Gonzalo Caballero va omplir pàgines i pàgines de les revistes del cor. La filla de la infanta Elena havia començat a sortir amb el millor amic del seu germà, un torero que s'està començant a fer un nom en el món taurí. Quan aquest va patir una greu cornada el mes passat, molts van adonar-se que la parella no passava pel seu millor moment. No es va veure la jove al seu costat a l'hospital, el que va provocar els primers rumors de separació. Havien tallat?

Cap dels dos no s'ha pronunciat al respecte, com tampoc no ho havien fet -recordem- per tal de confirmar la relació. Ara, però, el torero ha concedit les primeres declaracions al respecte: unes paraules molt esperades que ha aconseguit la revista '¡Hola!'. 

"He estat sortint amb Victòria uns mesos, però he pres la decisió de no tenir una relació seriosa amb ella perquè vull centrar-me en la meva professió", deixa caure, tot afirmant que ha estat ell qui ho ha decidit. La ruptura hauria estat amistosa, per això, ja que Caballero li dedica unes paraules molt maques a la seva ex: "Victòria és meravellosa, amb uns valors i una educació que farien que qualsevol s'enamorés d'ella. Té un cor únic, només s'ha de veure com es preocupa dels seus amics".

Victoria Federica i Gonzalo Caballero

Victoria Federica i Gonzalo Caballero / Europa Press

Si el noi va començar a aparèixer a la premsa del cor, però, va ser per la seva amistat molt propera amb Froilán. Posteriorment va publicar-se que s'havien barallat fins al punt de deixar de parlar-se: "És clar que Felip Froilán és amic meu, no hi ha cap problema entre nosaltres. Abans fèiem plans junts i ara cadascú es mou en cercles diferents, però és normal quan estàs dedicat plenament a la teva professió. Li tinc una estima especial, el que va fer quan el meu pare es va posar malalt defineix com de meravellós que és", assegura.

Creu que la relació amb Froilán i Victoria Federica l'ha beneficiat o perjudicat? "L'amistat amb ells no m'ha perjudicat. Entenc que pugui ser notícia que sortim d'un lloc i ens facin una foto, però d'aquí a què ens diguin que vam sortir fins a altes hores de la matinada...". 

 
Gonzalo Caballero i Victoria Federica

Gonzalo Caballero i Victoria Federica / Instagram

Una crítica cap a la premsa que fa pensar que potser la pressió mediàtica ha estat un punt important en la seva decisió de deixar Victoria Federica. 

Més informació
 

Comentaris