Victoria Federica, colpidora: mantellina, ventall i sabates de pompons

La filla de la infanta Elena s'ha fet un lloc en el món de la moda. Sembla clar que està al dia de les últimes tendències i que vol convertir-se en un referent per a les més joves. Tota una it girl que es pren cada aparició pública com una nova oportunitat per demostrar que té estil. L'últim look que ha lluït, per això, ha deixat molts sense paraules.

Aquest cap de setmana ha viscut un moment molt especial, en debutar com a padrina de la 34a exhibició d'enganxalls de la fira de Sevilla. Què significa això? Que ha presidit un acte en solitari que l'ha mostrat com una autèntica Reina. I és que mai no havia tingut tant protagonisme.

victoria federica  europa press

Victoria Federica, en la seva arribada en carruatge / Europa Press

La seva arribada ja feia entreveure que volia enlluernar. Vestida amb una mantellina tradicional -però molt exagerada- va fer entrada a la plaça de toros en carruatge, una imatge d'allò més monàrquica. La vam poder veure saludant, somrient i gaudint dels aplaudiments dels assistents. Ella era l'autèntica protagonista de l'acte, el que omplia d'orgull la Infanta Elena (qui es va deixar veure fent fotos a la seva filla sense parar).

Victoria Federica anava perfecta. El vestit en to mostassa no podia ser més ideal, de màniga llarga, fins als genolls i amb un coll caixa sobreposat a un escot en 'V'. A sobre, un mantó de Manila amb brodats de flors verd i vermell, una mantellina blanca i un ventall

victoria federica  europa press 2

Europa Press

 
victoria federica  europa press 4

Europa Press

 

Ara bé, les protagonistes absolutes de l'outfit eren les sabates. I és que la Marichalar s'ha decantat pels Manolo Blahnik més extravagants: uns stilettos de tires i pompons de colors molt divertits. 

victoria federica  europa press 3

Europa Press

 

Tothom va quedar-se sense paraules en veure-la, una jove Borbó que segueix de prop els passos de la seva mare. Enamorada de Sevilla, de les tradicions i de la moda. Amb què ens sorprendrà Victoria Federica?

 

Més informació
 

Comentaris