El xicot de Victoria Federica pateix una greu enganxada a Las Ventas

Gonzalo Caballero ha patit una greu enganxada mentre torejava a Las Ventas. El torero ha protagonitzat la nit de toreig de San Isidro amb una escena que ha deixat tothom amb el cor amb un puny. El jove estava a punt de matar el tercer toro quan una cornada va pillar-lo desprevingut, tal com evidencia una esgarrifosa fotografia del moment.

Va volar pels aires, el que va fer reaccionar ràpidament el seu equip. El van haver d'intervenir allà mateix, com a conseqüència de la gravetat de la ferida a la part externa del maluc.

Gonzalo Cabellero  Europa Press

Gonzalo Cabellero /  Europa Press

Van traslladar-lo a l'hospital, on estarien fent el seguiment de la seva recuperació. De moment, només ha parlat el seu representant, que ha confessat a 'Europa Press' que estan molt preocupats: "He estat parlant amb ell i la veritat és que està molt tranquil, relaxat, amb el tema de la sedació però molt animat. És una enganxada molt forta i esperarem 48 hores a veure com evoluciona... A esperar".

 
Gonzalo Caballero 3  Europa Press

Europa Press

Fa un parell d'anys que és conegut, ja que ha entrat de ple a la llista de toreros més mediàtics. Qui l'ha ajudat, en part, ha estat la seva xicota Victoria Federica. La filla de la infanta Elena l'acompanya a pràcticament cada tarda de toros, però no ho ha fet en aquesta. Bona o mala sort, depèn com es vegi, ja que no ha presenciat l'accident del seu amic especial.

Victoria Federica i Gonzalo Caballero  Europa Press

 Europa Press

El que sembla clar és que ja deu ser al seu costat a l'hospital, pendent en tot moment de la seva evolució. Com és que no va anar a veure'l torejar? Ben cert serà, al final, que Victoria Federica és el talismà del torero... 

Més informació
 

Comentaris