Víctor Sandoval marxa de Sitges: "Aquests 10 anys han estat horribles"

Víctor Sandoval ha pres una decisió soprenent, canvia de vida radicalment i marxa de Sitges després de vuit anys vivint allà. El col·laborador de 'Sálvame' va reaparèixer a televisió fa uns mesos per lamentar la dramàtica situació en la qual es trobava: sense diners i amb un deute cada vegada més elevat.

Tota aquesta situació l'hauria afectat moltíssim, que l'ha portat a fer les maletes i tornar a Madrid per començar des de zero. En una entrevista a 'Look' ha confessat que li fa molta por el canvi: "M'espanta molt tornar a començar. Tornar a les meves arrels. Fa 20 anys que no visc aquí. No conec ni els carrers". 

El pitjor de tot plegat? Que viurà en un apartament d'estudiants: "Sembla un forat! No estic gens content, em sento malament", confessa. Faria més d'un any que busca sostre, però finalment ho hauria aconseguit. No està gens satisfet, però hauria acceptat en estar desesperat: "Em volia morir quan vaig entrar a la casa. El dormitori no té armari. El lavabo no té finestra. He de convertir-lo una llar perquè ara no ho és". 

Començarà el 2020 enmig d'un escenari completament diferent: "No vull res que em recordi a l'última dècada que he viscut. Ha estat horrible, horrorós". 

 
Víctor Sandoval   Europa Press

Víctor Sandoval / Europa Press

Un altre motiu pel qual ha decidit tornar a Madrid? Els seus pares, que no es troben bé i ja són molt grans: "No m'agradaria que els passés alguna cosa i estar lluny". És probable que concedeixi una entrevista a 'Sábado Deluxe' abans d'acabar l'any per explicar com es troba. 

Més informació
 

Comentaris