Víctor Janeiro i Beatriz Trapote esperen el seu tercer fill

Víctor Janeiro i Beatriz Trapote acaben d'anunciar que estan esperant el seu tercer fill. Una boníssima notícia que arriba després de dos embarassos complicats: "Tinc 39 anys i els meus dos fills han estat fruit d'un tractament de fertilitat. M'ha costat molt... El gran va ser a la segona i Oliver a la cinquena", explicava en una entrevista recent. Ha costat, però ha tornat a funcionar. La periodista i el torero, casats des del 2013, no poden estar més feliços: "Il·lusionats amb aquest trosset de cel que està creixent a dins meu", escrivia Beatriz acompanyant una foto dels dos i l'ecografia a la mà.

 

 

Ho han anunciat només deu dies després de la mort del pare de Víctor, Humberto Janeiro. Una feliç notícia que de ben segur que aporta molta il·lusió a una família trencada pel dolor. De moment no han confirmat si saben el sexe del bebè o de quants mesos està, però Beatriz ha deixat escrit a una seguidora que donarà detalls més endavant.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mirando al sol... por el paseo marítimo!!!#puertodesantamaria #valdelagrana #domingoenfamilia #papasuperguay @victorjaneiro

Una publicación compartida de Beatriz Trapote (@beatrapote) el

 

El matrimoni de Víctor Janeiro i Beatriz segueix sent considerat com un dels més consolidats d'entre els famosos. Van començar a sortir després que Beatriz l'entrevistés per un programa de Telecinco en el qual treballava, una faceta de periodista del cor que va abandonar quan es va traslladar a Andalusia amb ell. Ara és empresària, des que obrís un parell de franquícies d'ungles a Jerez. 

Més informació
 

Comentaris