Vicky Martín Berrocal, sense complexos: "Tinc una talla 42 i cel·lulitis"

Vicky Martín Berrocal sempre ha estat una abanderada del body positive, el que evidencia en diverses publicacions a Instagram en les quals llueix cos amb corbes i demana a les seves seguidores que no facin cas a les crítiques pel seu físic. La dissenyadora de moda ha volgut anar una mica més enllà i ha compartit una fotografia en banyador que acompanya d'un missatge reivindicatiu: "Amagar el meu cos? Mai. Sóc el que sóc".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🅴🆂🅲🅾🅽🅳🅴🆁 🅼🅸 🅲🆄🅴🆁🅿🅾??? J A M A S #summer2020 Soy lo que soy!

Una publicación compartida de Vicky Martín Berrocal (@vickymartinberrocal) el

 

La instantània ràpidament ha rebut milers de likes i també aplaudiments en veure la seva reivindicació per la seguretat en un mateix. Poc després, Berrocal compartia un missatge encara més contundent. Sense complexos i amb ganes d'acabar amb les crítiques físiques: "Hola, sóc Vicky Martín Berrocal. Tinc una talla 42 i tinc cel·lulitis. I, a més a més, sóc aquesta... Una persona de sentiments dèbils però amb caràcter fort. Sóc complexa, a vegades complicada, però amb bon cor. Em perdo però em busco i em trobo. No sé donar-me a la meitat, m'entrego completament. Mai no seré la teva mitja amiga, ni el teu mig amor. Amb mi és tot o res... No menteixo, no m'amago. Sóc justa i exigent i perfeccionista. Tampoc no trec pit del que no tinc, al contrari. Dono gràcies tota l'estona per la vida que m'ha tocat viure. Abans m'enfadava molt ràpidament, ara he abaixat el volum del que escolto i he apujat el to del que sento. No sóc perfecta, però sóc real". 

 
Vicky Martin Berrocal, reivindicativa   Instagram

Vicky Martin Berrocal, reivindicativa / Instagram

Una actitud sincera i transparent amb la qual pretén posar el crit en el cel i fer un cop sobre la taula. Les reaccions han estat molt positives, per la qual cosa potser altres dones s'animen a adoptar una manera de fer i pensar similar. 

Més informació
 

Comentaris