Vicente Vallés, indignat pels insults que ha rebut per l'entrevista a Iglesias

Vicente Vallés ha rebut centenars d'insults i crítiques ferotges arran de l'entrevista que ha fet a Pablo Iglesias durant l'informatiu d'Antena 3. La pregunta que ha suscitat tots aquests comentaris negatius ha estat una que té a veure amb la presència d'Irene Montero al Consell de Ministres, tenint en compte que és la parella del líder del partit.

A Iglesias li va sentar molt malament la pregunta i va contestar visiblement enfadat que és habitual que es formin parelles dins dels partits polítics: "A mi no m'han dit que puc estar en el govern per ser parella d'Irene Montero. Però a ella sí que li han dit", va lamentar mentre acusava el presentador d'haver fet una pregunta masclista.

Vicente es va excusar: "Jo he parlat de parella, no de les persones que ocupen aquesta parella. No he qüestionat la idoneïtat de la dona per un càrrec perquè sigui parella d'algú. He parlat d'una parella en general, sense parlar de qui compon aquesta parella. No qüestiono l'idoneïtat de cap dels dos".

Pablo Iglesias, entrevistat per Vicente Vallés   Antena 3

Pablo Iglesias, entrevistat per Vicente Vallés / Antena 3

 

Una picabaralla que va generar un munt de comentaris a la xarxa:

Davant de l'allau de crítiques que ha rebut, el presentador de l'informatiu s'ha defensat amb un tuit molt contundent que denuncia que rebi insults faci el que faci: "Fa dos mesos, les preguntes a Santiago Abascal em van convertir en pijoprogre, prosoviètic, feminazi i mercenari de l'esquerra. Les preguntes d'ahir a la nit a Pablo Iglesias m'han convertit en franquista, neonazi, marichulo i mercenari de la dreta. Eppur si muove...". 

Una entrevista que ha donat molt de si i que encara genera cua. 

Més informació
 

Comentaris