Verónica d'OT, en contra de les mascaretes: "Tenim dret a saber la veritat"

El coronavirus també ha creat un corrent negacionista que considera que la pandèmia amaga una gran mentida en el seu rerefons. Acusen els govers d'enganyar la població i d'amagar la realitat que expliquen alguns metges als quals no els donen veu. Miguel Bosé ha estat un dels famosos que més ha fet per intentar promoure aquestes crítiques, però no és l'únic. Verónica Romero, concursant de la primera edició d'Operación Triunfo, ha defensat el cantant i també s'ha posicionat en contra de les mascaretes i la por a la pandèmia.

Ha publicat un vídeo en el qual explica per què pensa així mentre demana respecte: "El motiu del vídeo és parlar del que va passar el diumenge. Parlaré des de l'amor, l'estima i el respecte perquè és l'única manera en la qual em sento còmoda parlant. Aquesta és la meva casa i les portes estan obertes a tothom que vulgui entrar amb respecte, diàleg, estima i amb el cor obert. Però aquells que aneu amenaçant, desprestigiant i insultant... doncs no podeu entrar. Jo escullo qui entra".

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Veronica Romero - Vero (@veronica_romero_vero) el

 

Una primera advertència que llança abans de manifestar la seva opinió: "Si penseu que amb el que està passant no ens importen els malalts i familiars, la resposta és que no és així. M'importen molt. No és simplement dir no a la mascareta i dir no a tot. El propòsit és donar veu i difusió a tots aquells metges i infermers que donen informació que no ens arriba però que són professionals i que és verídica. No ens arriba però tenim el dret de saber i escoltar la veritat i el poder d'escollir. I jo escullo amb la meva veritat, poder entendre i comprendre. Les persones que estan darrere de tot això, que donen veu a tot el que està passant. Hi ha una entrevista de la gent que va organitzar la manifestació sense mascaretes i si voleu informar-vos, allà està".

Ha rebut un munt de crítiques des que es posicionés a favor del negacionisme, el que ara denuncia: "Tot l'enrenou que s'ha generat, amb comentaris i tant d'odi... Jo no ho he generat, només he fet un comentari des de l'amor. Però cadascú ha respost amb el que té a dins...". Per tal d'evitar més crítiques, ha decidit eliminar l'opció de deixar un comentari escrit. L'únic objectiu? Intentar explicar-se i posar pau. 

Més informació
 

Comentaris