El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Verdures, puré i peix: Letícia instaura els menús ‘light’ també a les recepcions de Palau
  • CA

És molt coneguda l’obsessió de la reina Letícia pel menjar sa. Des que es va filtrar que havia intercedit per canviar el menú de l’escola de les filles, que no es parla d’una altra cosa. No volia que seguissin oferint menjar fregit ni brioixeria industrial, amb la qual cosa va ‘forçar-los’ a canviar la dieta dels nens. Ells ja mengen d’una manera més saludable, però sembla que no és l’única alimentació que ha volgut adaptar.

 

La revista ‘Semana’ ha tingut accés al menú que han ofert els reis durant el dinar dels premis Cervantes. Han volgut felicitar la guanyadora amb una reunió amb més de cent personalitats, que s’han sumat a un acte en honor a l’escriptora d’Urugay Ida Vitale. Entre ells ha destacat la presència, una vegada més, de Mario Vargas Llosa; a qui s’ha unit el televisiu Boris Izaguirre

 

 

Ells dos han estat comensals d’un dinar molt saludable, segurament amb empremta Letícia. Què han ofert? En aquesta ocasió, han optat per un entrant d’espàrrecs blancs i verds, acompanyats de pèsols. Posteriorment, tenien com a plat principal un rèmol al forn amb tomàquet, puré de patata i llagostins. La temptació? Les postres, una delícia de diferents textures de xocolata. 

 

El banquet d'honor del premi Cervantes
El banquet d’honor del premi Cervantes | Casa Reial

 

Ha estat inevitable que es parlés, per una altra banda, del conjunt estilístic de la reina Letícia. Per aquest acte, ha tornat a repetir un vestit que va estrenar durant la seva última visita a Londres: de Carolina Herrera, en blau i un estampat floral en vermell i verds. 

 

Els reis, amb la guanyadora del premi Cervantes d'enguany
| Casa Reial

 

Es quedarà aquesta iniciativa de preparar menús molt saludables als convidats? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa