Urdangarin demana el primer permís: set dies fora de presó... amb Letícia?

Iñaki Urdangarin acaba de demanar el seu primer permís penitenciari. Així ho anuncia en exclusiva l'agència 'EFE', que afegeix que l'exduc de Palma ha sol·licitat una sortida de set dies. Fonts penitenciàries expliquen que la junta de Tractament de la presó serà l'encarregada de concedir-se'l o no, ja que es tracta d'un pres de segon grau. En cas que li diguin que sí que pot fer-ho, el jutge haurà de ratificar el permís. Mentre que si li deneguen, Urdangarin té el dret de recórrer la decisió.

El més probable és que sí que li donin aquests set dies de permís, unes vacances de presó que tindrien com a argument el seu bon comportament i la bona feina que està fent en el voluntariat que duu a terme dos cops per setmana.

El marit de la infanta Cristina ja ha complert una quarta part de la seva condemna, per la qual cosa ja pot sol·licitar aquesta sortida. Només podrà demanar 36 dies fora de presó, i mai més de set dies seguits. 

Tercer dia de voluntariat d'Iñaki Urdangarin  Europa Press

Tercer dia de voluntariat d'Iñaki Urdangarin / Europa Press

 

De moment no ha transcendit quins dies ha demanat Iñaki, però tot fa pensar que haurà pensat en les dates nadalenques. A 'Look' ho donen per fet, el que ara obre la porta a una nova pregunta: on passarà el Nadal? La seva família no té casa a Madrid, ja que viuen a Ginebra, però tindrien previst traslladar-se a la capital espanyola per gaudir del permís d'Iñaki. Totes les mirades estan posades en La Zarzuela, ja que seria lògic que obrissin les portes a la família Urdangarin. Deixaran enrere el mal rotllo per acollir-los?

Volen perdonar Iñaki ara que està complint condemna pel delicte que va cometre? Així ho va fer pensar la imatge de la reina Letícia parlant amb els representants del centre de voluntariat d'Urdangarin. Tindrà un gest amb el seu cunyat i el convidarà a Palau per Nadal?

Més informació
 

Comentaris