La Casa Reial retira el guardaespatlles a Miguel Urdangarin

Miguel Urdangarin fa avui 18 anys, un dia que tenia previst celebrar amb una gran festa que s'ha hagut de cancel·lar. El tercer fill d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina segueix confinat a la casa de Ginebra, on viu amb la mare i la germana petita. Els altres dos germans també s'haurien traslladat a la casa familiar per estar tots junts aquests dies.

A 'Vanitatis' expliquen avui que la família havia decidit reunir-se per fer una festa al jove, en la qual s'esperava la presència del rei Joan Carles i Sofia. Finalment no podrà celebrar-se, però és probable que la posposin. 

Miguel Urdangarin, acariciat per la infanta Cristina   Europa Press

Miguel Urdangarin, acariciat per la infanta Cristina / Europa Press

El nebot del rei Felip no veurà el seu pare en aquest dia tan especial, ja que continua empresonat i sense l'opció de rebre visites ni tenir permisos penitenciaris. Un canvi que s'aplica a partir d'avui? Miguel Urdangarin es queda sense l'escorta que tenia assignada per la Casa Reial: "Un membre de l'equip de seguretat que tenen a Ginebra tornarà a Espanya de manera definitiva perquè en complir 18 anys la Casa Reial li retira el guardaespatlles". 

 
Miguel Urdangarín, amb el pare per Vitòria   Europa Press

Miguel Urdangarín, amb el pare per Vitòria / Europa Press

Com descriuen al jove algunes fonts properes? "Divertit i amb ganes de fer broma però també sensible, extremadament educat i molt aplicat en els estudis. Ha fet classes de piano i és molt madur per l'edat que té". Un noi que perd una mica més d'estatus, dins d'una família cada cop més allunyada de la família. 

 

Més informació
 

Comentaris