Un cirurgià estètic traeix Shakira: "Es va operar després dels parts, per això seguia amb bon cos"

Són moltes les famoses que han reaparegut públicament poc després d'un part amb un físic envejable. Com s'ho fan? Com poden recuperar-se de l'embaràs tan ràpidament i quedar amb una figura tan estupenda? Els més malpensats sempre ho relacionen amb la cirurgia estètica: "S'ha hagut d'operar", pensen molts. Doncs bé, sembla que aquest truc realment és molt utilitzat.

 

 

Pilar Eyre ha entrevistat un dels cirurgians estètics més reconeguts a Barcelona, el doctor Ramón Vila-Rovira. Ell mateix li ha confessat que entre els seus pacients té molts actors i polítics que volen veure's bé i que no volen envellir, però que les que més recorren a aquest tipus d'operacions són les dones dels futbolistes del Barça.

 

 

 

 

Les WAG's del club blaugrana tenen molts fills, però no per això han deixat de tenir una figura espectacular. La seva demanda principal al cirurgià? "Totes volen molt de pit". Encara que no seria l'única cosa que es retoquen... Un dels casos que ha tret a la llum és el de Shakira, el que de ben segur no li ha fet gens de gràcia. I és que si algú pensava que havia recuperat el seu cos tan ràpid després de dos embarassos gràcies a l'exercici, anaven equivocats. 

 

 
Shakira
Shakira | Europa Press

 

 

"La va operar després dels dos parts una cirurgiana colombiana de la seva confiança. La intervenció va tenir lloc en un quiròfan de la Teknon", revela. Amb la qual cosa es demostra que la seva recuperació tindria truc.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Argentina! Qué lindo volver a tenerles tan cerca!!!! Shak

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

 

 

Una traïció que haurà enfadat Shakira, qui veu un dels seus secrets de bellesa publicats. Segur que són moltes més les que han recorregut a aquesta tècnica... Sortiran els seus noms?

 

 
 

Comentaris