TVE indigna amb una sèrie d'humor sobre la pandèmia: "No veniu vergonya"

TVE ha volgut aprofitar-se de la situació excepcional que travessa el país i ha creat una sèrie que tracta el tema amb humor. Han volgut inspirar-se en les situacions habituals a les cases durant aquestes setmanes de tancament per fer paròdia i entretenir els teleespectadors. Una decisió que no ha fet gens de gràcia ja en el seu anunci.

El seu objectiu? Ensenyar com és la convivència "duta al límit" en temps de pandèmia. Una sitcom protagonitzada per Carlos Bardem i Gorka Otxoa, que també comptarà amb Adriá Collado, Cecilia Gessa, Fernando Colomo o Víctor Clavijo. 

Han rebut moltíssimes crítiques abans de la seva estrena, prevista per aquest dimarts 7 d'abril. Sota el títol 'Diarios de cuarentena', serà una sèrie de 30 minuts amb gags d'humor. 

A Twitter els hi han dit de tot per gastar diners públics en fer una sèrie que, en el fons, consideren que es riu dels morts i contagiats: "No teniu vergonya. Diners per a mascaretes no, però per a Carlos Bardem sí. Gairebé 13.000 morts i fent humor sobre el tema. Per no dir que els sanitaris estan sense equipació, que no hi ha respiradors ni tests… però per això sí que hi ha diners públics". 

 

La iniciativa no ha agradat gens a la xarxa, ara caldrà veure quina audiència fan.

 

Comentaris