TVE, en evidència pel malbaratament de menjar a ‘Masterchef'

TVE va quedar en evidència el mes passat, quan una de les concursants va llançar un conill sencer a la brossa. El malbaratament va enfurismar els teleespectadors, ja que de poc va servir que Jordi Cruz li digués a la nena que aquestes coses no es fan. Poc després, de fet, va caure una pluja de crispetes sobre els caps dels nens; un altre malbaratament de menjar que col·locava els valors del programa al centre de la diana.

La cadena té un programa en el qual els directius responen les queixes de l'audiència. A l'últim programa, Toñi Prieto ha hagut de fer front a aquestes crítiques sobre 'Masterchef'. Mentre que López Puig defensava els valors del programa, que "ajuda els nens a aprendre a competir sanament i desenvolupar el talent", la directora d'entreteniment de la cadena ha donat la raó als comentaris negatius. 

"L'acte que va tenir la nena no és l'apropiat per un programa com 'Masterchef'. Jordi Cruz va parlar amb ella dues vegades i li va dir que no era una bona actitud, que no s'han de tractar així els aliments i que havia de tenir més cura per respecte a l'animal i al món que no va sobrat de menjar", es justificava.

 

"El programa dona a menjadors socials tots els aliments que no caduquen i que sobren durant les gravacions. Tot el que es manipula, com carn o peix, per sanitat no podem treure-ho del programa", recalcava. Una manera de defensar una cadena que segueix en dubte.

Més informació
 

Comentaris