TVE prepara un concurs de patriotisme: qui sap més sobre Espanya?

TVE té pensat recuperar un programa antic per enfortir el prime time. Rosa María Mateo, l'administradora única de RTVE tindria entre cella i cella aquest nou projecte, l'últim després de posar el seu càrrec a disposició del govern per forçar-lo a un concurs públic que busqui un nou president de la corporació. Així ho anuncia 'Bluper' en exclusiva, una notícia que encara no ha estat confirmada per la cadena.

Però de quin programa estem parlant? El 2012 Ramón García es va posar al capdavant de '¿Conoces España?', un programa en el qual els concursants havien de demostrar com de bé coneixen "i estimen" el seu país.

 

La idea d'ara és recuperar aquesta idea, però adaptar-la a una nova versió. De concursants anònims, a famosos: organitzant dos equips de cares conegudes que es barallin per demostrar qui és més nacionalista. Cada programa estaria dedicat a un aspecte memorable del país a través dels anys, el que fa que s'assembli més al programa original del qual se'n derivava. Un xou que es va estrenar a Portugal fa uns anys, sota el nom 'Estimo el meu país'. Són molts els països europeus que l'emeten i sempre amb unes xifres d'audiència molt bones. 

Li haurien fet aquest encàrrec a la productora de 'Masterchef' i 'Maestros de la costura', dos dels programes que més bones notícies donen a la cadena pel que fa a audiència. Aconseguiran convèncer els teleespectadors amb aquesta lluita per saber qui sap més sobre Espanya? Qui serà el presentador? Quan començaria? Encara hi ha molts interrogants a respondre, així que caldrà esperar al comunicat de TVE. 

Més informació
 

Comentaris