El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Troben sense vida el cos de Carolina Bittencourt, model i exparella de Ronaldo Nazário
  • CA

 

La recerca del cos de Caroline Bittencourt s’ha resolt amb un tràgic desenllaç. El cos de la model ha aparegut sense vida en el litoral del municipi de Sant Sebastià, al Brasil, després que caigués a l’aigua durant un passeig en catamarà al costat del seu marit Jorge Sestini. La parella estava gaudint d’uns idíl·lics dies a la costa de Sao Paulo, quan forts vents van desestabilitzar l’embarcació, caient la model a l’aigua. Altres fonts apunten al fet que la model es va tirar per a socórrer a la seva gossa, que havia caigut abans.

 

Tot seguit es va llençar Sestini, i ell va ser rescatat hores després pels serveis d’emergència, però no hi havia rastre de la model, que després d’una llarga recerca per aigua i aire ha aparegut sense vida a les costes de Sant Sebastià. La seva família ja ha reconegut el cos, verificant així la mort de la model. 

 

Bittencourt tenia una filla d’una relació anterior i estava casada amb Sestini, tot i que es va donar a conèixer per la seva suposada relació amb Ronaldo Nazário i el seu pas per la televisió. Ara amics i familiars ploren la seva perduda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa