El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Treuen a la llum tots els secrets de la parella de Chelo García-Cortés el dia que apareix per primer cop a televisió
  • CA

Chelo García-Cortés està sent una de les protagonistes de la setmana. La col·laboradora de ‘Sálvame’ està a totes les apostes, ja que hi ha molts indicis que apunten que es convertirà en concursant de la pròxima edició de ‘Supervivientes‘. Un deute amb Hisenda l’hauria obligat a acceptar l’oferta de Telecinco, que li promet un munt de diners a canvi de marxar a Hondures i mostrar a l’audiència si aguanta vivint a una illa deserta durant tres mesos. Ara bé, si s’està parlant amb ella, no és per un motiu professional…

 

La periodista és en boca de tots des que es publiqués la ‘Diez Minutos’ d’aquesta setmana. Per què? En aparèixer ella a portada en una impactant fotografia que la mostra menjant-se a petons la seva dona. Chelo sempre ha estat molt discreta i mai no ha volgut parlar sobre la seva vida privada. Fa gairebé 30 anys que surt amb una artista catalana, però no sabem gairebé res sobre ella. És per això que aquesta fotografia d’ambdues a la platja de Castelldefels ha acaparat tantíssima expectació. 

 

Chelo García-Cortés i la seva dona, enxampades | ‘Diez Minutos’

 

Com és lògic, ‘Sálvame‘ ha volgut treure’n suc i li ha fet un interrogatori al respecte a la seva col·laboradora. Chelo seguia sense ganes de parlar-ne massa, però el programa l’ha obligat en enviar un reporter al costat de la casa de la parella; amb el que han aconseguit trobar-se a la xicota de Chelo. Per primer cop, el programa de tafaneries tenia en exclusiva la misteriosa parella de Chelo en directe. El més sorprenent de tot? Que la dona acceptava parlar davant la càmera.

 

Chelo García-Cortés, emocionada en veure la seva dona entrant en directe a 'Sálvame'
Chelo García-Cortés, emocionada en veure la seva dona entrant en directe a ‘Sálvame’ | Telecinco

 

En veure-la sent entrevistada, Chelo no podia evitar esclatar a plorar; el que ha entendrit l’audiència. La seva xicota, Marta, ha volgut deixar clar que està enamoradíssima d’ella i que seria ella la defensora de Chelo a plató en cas que acabés anant a ‘Supervivientes’. Sobre les fotografies de ‘Diez Minutos’ ha assegurat que han acceptat que surtin a la llum en estar cansades de rebre tantíssima pressió perquè es mostrin juntes públicament. Chelo, emocionadíssima, ha agraït a la seva parella aquesta demostració d’amor i li ha demanat perdó per haver-la exposat.

 

Fes-hi clic per veure el vídeo | Telecinco

 

Ara bé, tot això el que ha aconseguit és que l’audiència es faci encara més preguntes. Qui és Marta Roca? A què es dedica? Com es van conèixer? Estan casades? De moment, ‘Diez Minutos’ només contesta a l’última qüestió: quan assegura que es van casar en una cerimònia civil el 2005. Però ‘El Español‘, a més a més, publica avui un article en el qual aboquen el resultat de les investigacions que han fet al respecte.

 

Han parlat amb fonts properes a la parella, que han comentat com va ser la seva boda: “La cerimònia va ser molt tranquil·la. Anaven vestides normal, ho van fer davant d’un jutge i després va haver-hi un sopar. No hi havia molta gent, va ser una boda molt íntima. Només 8 o 9 persones. Vaja, que ni la família de Marta sabia d’aquesta boda”. 

 

Marta, que sempre ha intentat allunyar-se la popularitat de la seva dona, hauria estat directora de disseny i art dins del grup RBA. Però un greu accident l’hauria obligat a deixar de treballar. Això faria inevitable que sigui Chelo qui s’encarregui de l’economia familiar: “De fet, en la millor època de Chelo, li hauria posat un sou a la parella per a les seves despeses. Diguem que Marta sempre ha exercit com a mestressa”. A més a més, sabem que viuen a un xalet de Castelldefels i que estan captivades per la seva gossa Maggy. 

 

Chelo García-Cortés i la seva parella
 | Telecinco

 

Acabarà decidint-se a exercir de defensora de Chelo al plató de ‘Supervivientes’? Com és que ha fet aquest canvi de xip i ara està disposada a entrar de ple en el món mediàtic?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa