Ruptura sorpresa: Toñi Moreno talla amb Rosana poc abans de ser mare

Toñi Moreno segueix treballant a un ritme frenètic tot i el seu embaràs. La presentadora va anunciar fa uns mesos que havia aconseguit quedar-se embarassada després de molt de temps intentant-ho, una boníssima notícia que la farà convertir-se en mare per primer cop als 46 anys. 

Ella mateixa ho confirmava poc després que una coneguda revista ho anunciés en exclusiva quan Toñi encara estava en els primers dos mesos de gestació. Poc abans sortia a la llum que mantenia una relació amb Rosana, la cantant que va posar música al seu programa a Telecinco 'Viva la vida'.

Toñi Moreno i Rosana  Cuatro

Toñi Moreno i Rosana /  Cuatro

Això les va unir fa un parell d'anys, des de quan no s'han separat. L'embaràs els hauria fet moltíssima il·lusió a les dues i van enxampar l'artista acompanyant-la al ginecòleg en un parell d'ocasions. Ara bé, sembla que el seu amor s'ha acabat.

 

Després de pràcticament dos anys juntes, 'Lecturas' explica que han tallat la relació per sorpresa. "No semblava que res, absolutament res, pogués tacar el moment de felicitat que Toñi viu des que va saber que seria mare. Però la vida li tenia reservada una sorpresa, Rosana -la parella vivia junta des de feia uns mesos- ja viu al seu costat".

Expliquen que últimament s'havien distanciat, ja que la relació s'hauria refredat: "Fins al punt de deixar de veure's". Algunes fonts properes a Toñi Moreno haurien confirmat que ho està passant molt malament encara que no es noti. Un dels problemes que les hauria portat a prendre aquesta decisió? Que Toñi estaria molt més compromesa en la relació que Rosana, el que no pot permetre tenint en compte que queden pocs mesos per al naixement de la petita Lola. 

A més a més, també hauria influït que Toñi sempre ha deixat clar que volia afrontar la maternitat en solitari... Una ruptura que de ben segur que li està fent mal, però que aniran superant a poc a poc. 

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?