Toñi Moreno, entre llàgrimes: "Em fa por aquest maleït virus"

Toñi Moreno sempre s'ha mostrat molt transparent davant dels seus seguidors, el que l'ajuda a ser una presentadora molt estimada. Des que va començar el confinament que no ha tingut vergonya en confessar com de malament ho està passant, el que ha tornat a fer en un directe amb Pastora Soler.

Moreno està aïllada a casa amb la seva filla, una bebè de només tres mesos. Lluny de la seva família, que viu a Sanlúcar de Barrameda, i sense treballar perquè han suspès temporalment els programes que presenta. Això sí, té un nou projecte: un reality que l'obligarà a fer exercici: "Tinc 46 anys, acabo de parir i no he fet esport en tota la meva vida. M'està costant molt el tema de l'alimentació. Tot això m'està sent més dur que parir, però no puc tenir errors".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#YoMeQuedoEnCasa

Una publicación compartida de Toñi Moreno (@tmoreno73) el

"He començat a fer una mica d'esport, però estic pujant de pes. Em faran fora de Telecinco... El problema és que vaig a comprar i quan entro al supermercat em fa la sensació que tot s'acabarà. Tinc la nevera que sembla que visqui aquí una família nombrosa", ha explicat a la seva amiga.

Una conversa que tenia lloc poc abans de publicar una fotografia en la qual agafa la mà a la seva filla i li dedica un missatge profund: "Potser has vingut en un moment de canvi i en el pitjor dels moments. Ara només puc pensar en protegir-te a tu i a la teva àvia... i que quan tot això passi, tot sigui un malson. No sé si ve incorporat en el paquet de ser mare, però tinc por i mai no n'havia tingut. Por a que aquest maleït virus es faci fort, por a la incertesa, a no tenir un món que oferir-te. Encara que al mateix temps et miro a tu, tan aliena a tot, i em dones la força que necessito per seguir". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quizás hayas venido en un momento de cambio y no en el peor de los momentos. Ahora solo puedo pensar en protegerte, a ti , a tu abuela Dolores... y que cuando todo esto pase, todo esto sea una mala pesadilla. No sé si va en el paquete de ser madre , pero tengo miedo y nunca tuve. Miedo a que ese maldigo virus se haga fuerte, miedo a la incertidumbre, a lo desconocido , a no tener un mundo que ofrecerte. Aunque al mismo tiempo te miro, tú , tan ajena a todo, y me das la fuerza que necesito para seguir. Sé que has venido en un momento de cambio, y que el mundo que te dejaremos será mejor. Vamos a por otro día hija. #undiamenosparaabrazarnos #undiamenosparabesarnos #vamos💪

Una publicación compartida de Toñi Moreno (@tmoreno73) el

Uns moments molt complicats que també preocupen la presentadora.

 

Més informació
 

Comentaris