Toñi Moreno marxa de plató en creure que María Teresa Campos havia mort

Toñi Moreno ha passat un moment molt angoixant durant  el programa de 'Mujeres, Hombres y Viceversa'. Només unes hores abans, es publicava la notícia de la seva inesperada ruptura amb Rosana. Però aquest no ha estat el motiu de les seves llàgrimes a l'inici del programa... Ho ha provocat un titular fals que la feia començar a plorar desconsolada.

Només feia uns segons que havia començat l'emissió, quan les càmeres enfocaven a Toñi i se la veia molt emocionada. Amb llàgrimes als ulls i sense veure's capaç de dirigir l'espai: "Perdoneu-me. Acabo de llegir una informació que m'impedeix continuar". Seriosa i visiblement afectada, ha decidit demanar a Nagore que la substituís un moment mentre ella sortia a comprovar si era certa o no la informació que havia rebut.

Toñi Moreno plora a 'MHYHV'  Cuatro

Toñi Moreno plora a 'MHYHV' /  Cuatro

Abans, però, tornava a demanar perdó: "He de demanar perdó per com començo el programa. Fa 30 segons acabo de seure amb Nagore i, de sobte, he llegit una informació que no està contrastada encara. La contrastem, no? És sobre María Teresa Campos. Espero que no sigui veritat, si us plau... És molt difícil això. Fem una cosa. Nagore, seu tu aquí i comença el programa. Vaig a veure si és veritat o no. No us mereixeu això a casa, però és que ho he llegit fa 30 segons i aquest programa és en directe".

Toñi abandonava el programa i era Nagore qui es posava al capdavant. Poc després tornava Toñi, que havia aconseguit parlar per telèfon amb María Teresa Campos després de diverses trucades. El problema? Que un mitjà havia publicat que la presentadora havia mort.

Nagore plora a 'MYHYV'  Cuatro

Cuatro

 

Així ho ha explicat Toñi: "En aquesta professió hi ha gent meravellosa que el que fa és jugar-se la vida per denunciar casos. Aquests són els periodistes que estimen el periodisme. Després estem aquells que fem el que podem. I, és clar, hi ha les rates de claveguera com a tota la resta de professions. Ha sortit la notícia que María Teresa Campos havia mort. Ho he llegit i, a més a més, un munt de gent m'ha escrit i he rebut el dol, així que ho he donat per fet".

"M'ha donat un atac de nervis. Les dones que heu estat embarassades sabeu que en aquesta situació estem especialment sensibles i que les hormones es disparen. Però, en qualsevol cas, la notícia era per estar així perquè jo a María Teresa l'estimo, l'adoro i l'admiro", explicava Toñi.

Toñi Moreno a Cuatro

 Cuatro

María Teresa, per la seva banda, assegurava que no estava morta: "Estic viva, però em mataran a disgustos", hauria denunciat. Un ensurt molt fort que ha trastocat el programa d'aquest dimecres. 

Més informació
 

Comentaris