Forta esbroncada entre Toñi Moreno i Avilés, que marxa de plató molt ofès

Toñi Moreno és la substituta d'Emma García al capdavant de 'Viva la vida' durant les vacances, el que suposa la seva tornada al programa que li va donar fama a nivell estatal. Durant l'emissió d'aquest diumenge s'ha hagut d'enfrontar a un dels col·laboradors més polèmics de l'espai, José Antonio Avilés. Durant la seva participació a 'Supervivientes' van destapar totes les mentides que havia pronunciat des que treballa a televisió, el que va enfonsar la seva credibilitat. Això no ha impedit, però, que continuï amb la seva cadira a plató. 

Ara torna a protagonitzar una polèmica, ja que ha afirmat que María Teresa Campos i la seva neta estaven preparant una exclusiva. Aquesta informació era qualificada de "rotundament falsa" segons les protagonistes, el que enfadava molt la presentadora. Toñi Moreno, farta de les mentides de José Antonio Avilés, el titllava directament de mentider i el convidava a abandonar el plató: "Tio, ves fora. Què fem amb tu? Marxa a casa. Estàs mentinttio".

 

I es mostrava molt enfadada per una nova informació falsa de José Antonio: "Ha sortit Maria Teresa i Alejandra negant aquesta informació i elles són les protagonistes. Carmen també m'ha escrit dient que menteixes. Si truquen totes les implicades i diuen que és mentida, és que ets un mentider".

José Antonio Avilés, enfadat a 'Viva la vida'   Telecinco

José Antonio Avilés, enfadat a 'Viva la vida' / Telecinco

 

El col·laborador, indignat i molt ofès, marxava de plató mentre insistia en què deia la veritat: "Doncs com que sóc un mentider, ja n'hi ha prou". Toñi no callava i li enviava un altre dard: "Té mèrit parlar amb aquest senyor mentre crida pels passadissos". Una discussió que deixa clar que la relació entre presentadora i col·laborador no serà molt plàcida durant els següents programes.

Més informació
 

Comentaris