Toñi Moreno ensenya l'habitació de la filla: flamenc i una fira andalusa

Toñi Moreno està preparada per acomiadar un dels anys més dolços de la seva vida. El 2019 li ha portat dos programes de televisió propis, a més a més d'un embaràs molt desitjat. La presentadora viu un somni professionalment i també personalment, un mes abans de convertir-se en mare per primer cop.

L'andalusa està compartint les novetats sobre el seu estat amb els seguidors a través d'Instagram, on ensenya els primers regals que està rebent ja. Allà va explicar també que estava esperant una nena i que ja tenia el nom escollit: Lola

Ser mare per primer cop li fa una il·lusió immensa, però també li genera molta por: "Tinc por de no estar a l'altura", confessa a la portada de la revista 'Semana'. 

Toñi Moreno, a la portada de la revista 'Semana'

Toñi Moreno, a la portada de la revista 'Semana'

 

Doncs bé, ara ha volgut compartir amb els seus seguidors un vídeo i unes fotos de l'habitació de la petita. Ja ho té tot preparat, un espai que ha decorat d'una manera "molt flamenca". Es pot veure la paret decorada amb un paper en el qual està dibuixat la fira del seu poble natal i el nom de la nena en color rosa. Tot, amb un fons de pics típicament andalús.

Toñi Moreno ensenya com és l'habitació de la filla   Instagram

Toñi Moreno ensenya com és l'habitació de la filla / Instagram

Una nova mostra de la transparència de la presentadora, que ja compta els dies per veure la cara de la seva filla.

Més informació
 

Comentaris