Primera foto de Toñi Moreno amb la filla: "És preciosa. Sóc tan feliç"

Després de pràcticament una dècada intentant quedar-se embarassada, Toñi Moreno ho aconseguia fa nou mesos gràcies a una inseminació in vitro que li permetia complir el somni de ser mare. Aquest dimarts ha donat llum a la seva primera filla, una nena molt desitjada a qui ha anomenat Lola. El món televisiu s'ha bolcat en felicitar-la, i després d'unes hores de descans després de la cesària, la presentadora ha concedit les seves primeres declaracions.

Ho ha fet al programa que presenta, 'Mujeres y Hombres y Viceversa', mitjançant una trucada molt emocionant: "La nena està fenomenal, la que està una mica més afectada sóc jo. Com que ha estat tan gran en pesar 4 kg, m'han hagut de fer cesària. Vaig sentir una emoció... Vaig plorar molt. Em vaig posar a plorar perquè tenir un fill és el més gran que et pot passar a la vida. No hi ha res més gran que això. Tot es recol·loca en el seu lloc, els problemes als que donem una importància immensa es tornen ximpleries. Quan li vaig veure la careta... Com havia nascut per cesària, ha nascut preciosa. Vaig morir d'amor. Estic molt feliç".

Nagore Robles parla amb Toñi Moreno a 'MYHYV'   Telecinco

Nagore Robles parla amb Toñi Moreno a 'MYHYV' / Telecinco

La seva Lola ha nascut el mateix dia que ho feia Lola Flores: "És al·lucinant. No ho sabia. Li vaig posar Lola perquè em sembla molt maco, però també per Lola Flores. Les casualitats... Tot és per alguna cosa". La nena només té unes hores de vida, però sembla que ja comença a mostrar caràcter: "Plora molt. Ella no volia néixer tan aviat i ha nascut enfadada. Però tinc aquí la meva família que m'està ajudant". 

 

Aquest matí ha publicat la primera foto amb la nena, una imatge en la qual apareix amb l'equip mèdic que l'ha ajudat durant el part: "No és la meva millor foto... però sí el meu millor moment. Vull compartir-la amb vosaltres només per homenatjar els professionals de la sanitat que tenim en el nostre país. Què important és trobar un somriure en el quiròfan, quan només ets una persona plena de pors. Que t'agafin de la mà i et transmetin seguretat que necessites per afrontar allò desconegut", deia abans d'agrair tots els doctors que han estat al seu costat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No es mi mejor foto 😂😂😂😂😂 ... pero si mi mejor momento !!!! Quiero compartirla con vosotros solo para homenajear a los profesionales de la sanidad que tenemos en nuestro país. Qué importante es encontrar una sonrisa en un quirófano, cuando solo eres una persona llena de miedos!!!! ... que te cojan de la mano y te transmitan la seguridad que necesitas para afrontar lo desconocido. El miedo solo se combate con amor.!!!! Quiero darles las gracias; a la Doctora Nuria Pérez del Hospital Vithas Nisa de Aravaca , por ser mi ángel durante todo el embarazo. Si no hubiese sido por ella y por su equipo... madre mía!!!! Cuanta lata he dado!!!! . Y ahora, en el último tramo, quiero darle las gracias a la doctora Patricia Marín y su equipo (en la foto), del Hospital Vithas Nisa Castilleja de la Cuesta, que me han permitido estar cerca de mi familia en un momento en el que necesitas sentirte rodeada. @ginemed_ tiene un equipo de profesionales que además son maravillosas personas. GRACIASSSSS!!!!! Ahora me toca afrontar mi mayor reto en la vida : ser madre. Me entregaré en proteger la intimidad de mi hija , y lucharé cada día para procurarle su felicidad. Ahí es nada!!! Todo un reto !!!!! Gracias a todos por vuestros mensajes ... los estoy contestando poco a poco ... os pido paciencia. Gracias a todos mis compañeros por su cariño. La vida es para soñarla.

Una publicación compartida de Toñi Moreno (@tmoreno73) el

"Gràcies! Ara em toca afrontar el meu repte més gran a la vida, ser mare. M'entregaré per protegir la intimitat de la meva filla i lluitaré cada dia per procurar la seva felicitat. Tot un repte! Gràcies a tots pels vostres missatges... els estic contestant a poc a poc. Us demano paciència. Gràcies a tots els meus companys per la seva estima. La vida és per somiar-la". 

Més informació
 

Comentaris