Toñi Moreno, espantada: "Tinc por per la meva mare i la meva nena"

Toñi Moreno continua al capdavant de 'Viva la vida', l'espai que recupera durant les vacances d'Emma García. Després d'això es crearà un període d'incertesa en la seva vida professional, ja que Telecinco ha decidit apartar-la per sorpresa de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. De moment se centrarà en la seva feina a les cadenes autonòmiques, mentre espera una nova oportunitat de Mediaset.

El seu Instagram s'ha convertit en l'aparador perfecte per comentar com està i compartir algunes reflexions. L'última? Sobre la importància de portar la mascareta. Està molt preocupada, el que deixa clar en un vídeo que aprofita per fer una crida a tota la població.

 

"Si us plau, poseu-vos la mascareta. Ja tindrem temps de festes. Tinc por per la meva mare, per la meva nena, per tots... Després de veure l'informatiu, cau l'ànima als peus", deixa escrit en un moment de por.

Una publicació que coincidia amb el final dels informatius, que parlaven sobre l'augment dels contagis i les morts per coronavirus. Una situació actual que la fa recordar el confinament, que en el seu cas reconeix que va ser molt dur en estar tancada a casa amb un bebè nounat. 

 

Comentaris