Toñi Moreno: "M'agradaria un altre fill, però el meu cos no ho suportaria"

Toñi Moreno és considerada com una de les presentadores més sinceres i transparents de la televisió actual. L'andalusa no té pèls a la llengua, el que demostra a 'Viva la vida' però també en el seu Instagram. Aquest diumenge, de fet, ha aprofitat una estoneta lliure abans del programa per respondre preguntes dels seus seguidors. S'han interessat sobre la seva maternitat, la seva situació sentimental i també professional.

No li ha fet vergonya reconèixer les seves pors, que principalment tracten sobre la seva filla de només set mesos. Tornaria a ser mare? Si fos per ella, sembla que sí, ja que afirma que tindria 200 fills. Ara bé, haver-se quedat embarassada amb 46 anys hauria estat massa difícil i no creu que repeteixi experiència: "M'encantaria tornar a ser mare, però no crec que el meu cos ho pogués resistir... Per a mi ha estat molt dur". 

Toñi Moreno, sobre tenir més fills   Instagram

Toñi Moreno, sobre tenir més fills / Instagram

Des que va néixer la seva filla que publica moltes fotografies amb ella. Ara bé, mai no ensenya la seva cara. I precisament per això s'han interessat unes altres seguidores: "No l'ensenyo perquè ella no ho ha escollit, vull que tingui una infància maca i tranquil·la, que pugui anar a una escola pública". 

 

Reconeix que la maternitat està sent molt més dura del que s'esperava, però es mostra molt feliç: "Hi ha dies bons i dies dolents, però em compensa passar temps amb ella". 

Està atemorida per la crisi del coronavirus, per això, especialment perquè pugui acabar afectant la petita o la seva mare: "M'espanta el món que estem deixant als nostres fills... Si us plau, poseu-vos la mascareta". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terminar el día en la mejor de las compañías.📸Eliza.

Una publicación compartida de Toñi Moreno (@tmoreno73) el

 

Pel que fa a la seva vida professional, ha recordat que d'aquí a 15 dies deixarà de presentar 'Viva la vida' perquè tornarà Emma García. Ella té previst posar-se al capdavant d'un programa de Telemadrid un altre de Canal Sur, encara que és conscient que la pandèmia pot canviar-ho tot: "Dia a dia". 

 

Més informació
 

Comentaris