Toñi Moreno es fa enrere després de criticar obertament Telecinco

Toñi Moreno és un dels actius de Telecinco més versàtils. Va començar a 'Viva la vida', un magazín per als caps de setmana en el qual parlaven de les novetats de la premsa del cor i també sobre algun tema d'actualitat. El va fer triomfar, amb una audiència prou bona. El problema va ser que des de la direcció van pensar que aniria bé un canvi de presentadora, per la qual cosa la van intercanviar per Emma García.

En un primer moment es pensava que seria un desastre tenir Toñi al capdavant d'un programa de cites, ja que no feia gens amb ella. Però també va aconseguir salvar-ho i va apujar una mica l'audiència. Doncs bé, nova clatellada per a l'andalusa. Li van oferir substituir Emma García durant les vacances d'estiu, el que està fent encantada. El problema? Que al setembre no tornarà a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' perquè tornen a fer-la fora. En aquesta ocasió, substituïda per Jesús Vázquez.

Toñi Moreno s'enfronta a José Antonio Avilés   Telecinco

 Telecinco

Aquest és el panorama, un nou acomiadament que els teleespectadors no entenen. En aquest context, s'entén perfectament que diumenge esclatés en directe i digués a la convidada que ella no la podria contractar com a col·laboradora perquè està a punt de quedar-se sense feina: "Em quedo a l'atur en tres setmanes".

Aquest comentari ha tingut molta repercussió, ja que l'audiència ho va entendre com un clar retret a la cadena. El seu nom es va convertir en tendència a Twitter, el que l'ha fet reaccionar i escriure un missatge en el qual es fa enrere: "No vaig voler dir això perquè a més a més és mentida. No em vaig expressar bé. Volia dir-li a Leli Céspedes que no es deprimís, que fins i tot les presentadores tenim una situació laboral inestable i s'ha de lluitar cada dia. Però em vaig expressar fatal". 

 

 

Una polèmica que ha intentat calmar, però sense massa èxit. I és que la publicació s'ha omplert de respostes en les quals molts usuaris li demanen que no dissimuli perquè es va entendre perfectament el que volia dir. 

 

 

 

Més informació
 

Comentaris