Toñi Moreno: "Les nits són infernals, necessitaré ajuda quan això acabi"

Toñi Moreno està sent molt sincera durant el confinament. La presentadora no té vergonya a l'hora de reconèixer que no ho està passant gens bé i que estar tancada a casa amb una bebè de dos mesos no és fàcil. Afirma que està patint molt i que la falta de son l'està "matant". 

Així ho explica en un vídeo a Mtmad: "La situació m'està resultant molt difícil, entre altres coses perquè tinc un estrès... no puc descansar. Les nits són infernals. La meva filla dorm amb mi perquè es desperta cada tres hores. Em fa tan de mal la ciàtica que prefereixo tenir-la al meu costat. Sé que potser ho estic fent malament... Però arribo a deixar preparats els biberons abans, per tenir-los a la tauleta de nit i no haver d'aixecar-me". 

"Valoro molt a les mares que tenen diversos fills al seu càrrec sense ajuda. Mai no m'havia parat a pensar com de difícil que és tot això. Cuines, menges, canvies la nena, no dorms a la nit...", explica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vida

Una publicación compartida de Toñi Moreno (@tmoreno73) el

Poc després feia una trucada amb Samanta Villar, mare de bessons, a qui ha reconegut que ho està passant pitjor del que esperava: "M'imaginava més forta. He tocat fons després d'aquestes nits tan dolentes. A més a més he engreixat. Em llevo amb una ansietat... I a sobre amb aquesta cara i aquestes ulleres perquè només dormo quatre hores".

 

"Tinc la sensació que quan acabi això necessitaré ajuda. Vaig sortir al carrer l'altre dia i em va donar una mica de vertigen", reconeix. Una presentadora sincera sense por a dir com se sent en uns dies complicats. 

Més informació
 

Comentaris