Toñi Moreno s'acomiada de la televisió nacional: "Ha estat meravellós"

Toñi Moreno ha substituït Emma García al capdavant de 'Viva la vida' durant les seves vacances d'estiu. Això ha permès a la presentadora andalusa tornar al programa que tant la va ajudar a fer-se un nom mediàticament parlant a nivell nacional, una experiència que ha tornat a acabar aquest cap de setmana. En el seu comiat, s'ha mostrat emocionada i també reflexiva en veure que el seu futur professional no està clar.

"No vull posar-me emotiva, però m'ho he passat molt bé. Aquest programa em va canviar la vida, el vam començar i sempre serà casa meva. M'ha encantat treballar amb Raúl Prieto, que som amics des de jovenets i mai no havíem treballat junts. Ha estat un estiu meravellós", deia Toñi. 

 

I compartia una reflexió: "A la televisió avui hi ets i demà no, per això sóc partidària de viure el moment i per a mi aquest estiu ha estat un momentàs. La meva màxima por en tornar aquí era carregar-m'ho abans de la tornada d'Emma. Em sento tan afortunada d'haver estat aquí".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viva la vida siempre

Una publicación compartida de Toñi Moreno (@tmoreno73) el

A Instagram ha volgut tornar a agrair al director del programa aquesta oportunitat: "La vida tornarà a ajuntar-nos per fer alguna cosa gran... algun dia. T'estimo". Un comiat que també fa de la televisió nacional, ja que Mediaset també l'ha fet fora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. De moment es centrarà en el seu paper a les autonòmiques, mentre queda a l'espera d'una nova oportunitat. 

Més informació
 

Comentaris