Toñi Moreno obre les portes de casa: vistes al mar i decoració clàssica

Toñi Moreno ha obert les portes de casa a 'Viva la vida' durant una entrevista de Torito, el que ha permès que els teleespectadors veure com té decorat el seu pis de Sanlúcar de Barrameda. L'andalusa és una de les presentadores més mediàtiques dels últims anys, el que ha envoltat d'encara més expectació aquesta entrada de les càmeres a casa seva.

"Aquesta és l'única casa que tinc en propietat", deia només començar per deixar clar que no té tants diners com molts pensen. Les càmeres han accedit al pis i el primer que destaca és la lluminositat de la qual gaudeix. Un pis dividit en dues plantes, tot pintat de blanc i amb una decoració senzilla. El plat fort és, sense cap mena de dubte, la terrassa i les vistes al mar. 

La terrassa de la casa de Toñi moreno, amb vistes   Telecinco

La terrassa de la casa de Toñi moreno, amb vistes / Telecinco

El menjador és molt gran, amb un sofà ample i una televisió immensa. La decoració és clàssica i poc recarregada, ara bé, el pis està ple de marcs de fotos. Les estanteries estan plenes de detalls i records, com el premi Ondas que presideix el menjador o una fotografia seva amb la reina Sofia.

Part del menjador de Toñi Moreno   Telecinco

Part del menjador /   Telecinco

El rebedor de la casa de Toñi Moreno   Telecinco

El rebedor / Telecinco

 
La cuina de Toñi Moreno   Telecinco

La cuina / Telecinco

L'escala que dona accés a les habitacions està en el rebedor, que distribueix el pis en molts passadissos que té decorats amb frases motivadores. La cuina, petita però ben equipada, també té el blanc com a color protagonista. Un reportatge que ha permès als seguidors de la presentadora poder conèixer aquest espai de la seva intimitat. 

Més informació
 

Comentaris