Toñi Moreno: "La inseminació va ser complicada, vaig patir dos avortaments"

Toñi Moreno ha tancat una etapa a Mediaset. Ha acabat la substitució a 'Viva la vida' i l'han acomiadat de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', el que la deixa sense programa. Començarà una etapa centrada en les televisions autonòmiques amb un programa a Telemadrid, però aquest no serà el seu únic projecte. I és que avui 'Lecturas' ens sorprèn amb una notícia inesperada: l'han fitxat com a redactora d'un blog d'entrevistes.

Ho confirma amb una entrevista exclusiva en la qual posa amb la seva filla i obre les portes de la casa de Madrid. Toñi Moreno, en portada, i més sincera que mai en fer balanç sobre com li ha canviat la vida des del naixement de la petita Lola fa set mesos.

Toñi està molt il·lusionada i satisfeta, un orgull que creix quan mira la seva nena: "Va ser un procés molt llarg. He escrit un llibre sobre això que sortirà a l'octubre. Des que vaig decidir-me a donar-me l'última oportunitat de quedar-me embarassada fins que ho vaig aconseguir, va haver-hi dos avortaments pel mig. I ser mare sola és més dur del que pensava. No estic contenta amb el cos que m'ha quedat després del part, he guanyat 10 kg i m'està costant la vida perdre'ls. Estic fent tot el possible perquè li dec a la meva filla ser una mare àgil". 

Toñi Moreno, a la porta de 'Lecturas'

Toñi Moreno, a la porta de 'Lecturas'

 

El seu nou paper com a entrevistadora de la revista la fa molt feliç: "Sóc mare i tinc dues pors. Primer, la falta de salut, i després, la manca de feina.  Vaig arribar a pensar que no servia per a aquesta feina, perquè m'ho havia dit fins i tot Hermida. Jo era tan competitiva... He passat moments de tota mena". 

 

Més informació
 

Comentaris