Toñi Moreno parla del seu acomiadament: "No em puc enfonsar"

Toñi Moreno ha estat notícia aquests últims mesos per males notícies professionals. Fa un parell d'anys va sorprendre que Telecinco l'apartés de 'Viva la vida' per fer-la presentadora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', però encara ha sobtat més que ara anunciïn que també l'acomiaden d'aquest programa. La presentadora agrada i cau simpàtica als teleespectadors, d'igual manera que aconsegueix unes xifres d'audiència acceptables.

Com és que no acaba d'agradar? No queda clar, però ella n'ha parlat obertament en un vídeo a Mtmad: "En aquests moments has de posar els teus coneixements a favor i treballar cada dia l'optimisme, la força, l'alegria i no enfonsar-te... perquè si t'enfonses, no arribes a cap lloc. Vaig estudiar tot un any per ser coach perquè pensava dedicar-me a allò si a la televisió no em readmetien i em quedava sense feina. No tenim cap domini de la nostra vida... A televisió hi ha molts canvis, així que el més important és tenir seguretat en tu mateixa".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ha sido una tarde vertiginosa. Gracias por estar ahí ... SIEMPRE!!!!! @vivalavidatele5 @mediasetcom @telecincoes

Una publicación compartida de Toñi Moreno (@tmoreno73) el

La substituirà Jesús Vázquez a partir de setembre, el que li dona ales per fer una metàfora: "Jo ara mateix estic en un moment de canvi. Estic en un equip de futbol que es diu Mediaset i, de sobte, l'entrenador ha decidit deixar-me a la banqueta i que surt Messi a jugar, perquè Jesús Vázquez és Messi. Només puc entrenar moltíssim perquè em tornin a fer jugar i mantenir una actitud positiva, ser conseqüent i tirar endavant". 

No obvia que són males notícies, però continua amb una bona actitud i positivisme: "Sempre que hi ha un canvi, fa por. Però el canvi és creixement. He aprofitat el confinament per escriure un llibre i ja tinc dos projectes de televisió de cara al setembre". De moment se sap que aquests programes no són a Telecinco, però caldrà esperar per veure si la tornen a convocar més endavant. 

Més informació
 

Comentaris