Toni Cruanyes acomiada l'avi, mort als 96 anys

Toni Cruanyes ha acomiadat el seu avi aquest matí amb una fotografia a Instagram molt tendre. El presentador anuncia que ha mort als 96 anys, dos anys després de la mort de la seva dona: "Antoni Cruanyes i Becana. 1924-2020. Avui et retrobaràs amb la iaia Teresa... T'estimem i et trobarem a faltar!". 

El periodista torna a mostrar els seus sentiments a la xarxa amb un missatge que ha emocionat els seus seguidors, que han omplert la publicació de missatges de condol en pocs minuts.

Ell no ha estat l'únic que ha acomiadat l'avi, ja que l'Ajuntament de Canet de Mar li ha fet un homenatge. Cal recordar que el seu avi va ser alcalde de la localitat durant dues legislatures: "Gràcies a tothom per les mostres de condol per la mort de l'avi", ha escrit a Twitter.

La Junta del Centre d'Estudis Canetencs també ha volgut acomiadar-se d'ell: "Lamentem informar-vos que aquest migdia ha traspassat, per causes naturals, el nostre company. Exalcalde de Canet de Mar, membre fundador de la nostra associació i incansable estudiós de la història local de la nostra vila".  

 

Una mala notícia que és encara més dura tenint en compte el moment en el qual ha passat, ja que la família no podrà acomiadar-se d'ell com es faria en una situació normal. Però els missatges d'ànims i condol no faltaran en el comiat d'un home molt estimat.  

Més informació
 

Comentaris