Toni Clapés: "Explico ara que he tingut càncer per ajudar els altres"

Toni Clapés ha anunciat la millor de les notícies: torna a Rac1 dilluns vinent. Set mesos després de l'últim programa, ha concedit una entrevista en la qual explica com es troba ara que pot tornar a la feina: "Estic molt bé. És una mica contradictori però és així. La gent se sorprèn, però és dels moments en els quals estic millor. A meitat del tractament em preguntaven "Com vas?" i em costava respondre. Quan tractes la malaltia que he patit i encara tinc, aquest tipus de càncer, has de fer un seguiment". 

Ha aprofitat per agrair a la seva dona tot el que ha fet per ell, d'igual manera que ha reconegut que ha sentit una estima de la gent "brutal". Ha parlat a 'Versió Rac1', l'escenari que ha triat per comentar què és el que li passava: "Tinc un limfoma. El doctor Xavier Bosch del Clínic m'ho va diagnosticar amb tres preguntes. Creia que era un virus i quan m'ho va dir no m'ho acabava de creure. Era el primer dimecres de la temporada. Se m'ha tractat del limfoma, que té nom i cognom. M'han operat, fet biòpsies... Un gangli es va complicar i el resultat va ser començar la quimioteràpia ràpid. No vaig poder ni tan sols acomiadar-me de vosaltres. Vaig haver de fer el programa amb el limfoma, però un dia vaig haver de plegar. No vaig dir que tenia càncer perquè sóc reticent a donar a conèixer la meva vida privada. Ho explico ara per ajudar els altres. La meva guerra va per llarg”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fins dilluns! #quedatacasa

Una publicación compartida de Toni Clapés (@toniclapescasals) el

Assegura que no ha estat gens fàcil, ja que va entrar en una fase de negació. Però en veure que el tractament funcionava, va començar a aixecar el cap. També li ha costat acostumar-se a estar allunyat de la ràdio: "Us agraeixo el programa. Durant una època no l'he escoltat, necessitava distància. Algun dia m'he angoixat per no poder participar, també. Us felicito i us agraeixo la feina". 

 

Més informació
 

Comentaris