Terelu Campos parla dels seus problemes econòmics: "Estic espantada"

Terelu Campos ha volgut sincerar-se aquest cap de setmana davant de Toñi Moreno. La presentadora ha aprofitat la presència de la col·laboradora a 'Viva la vida' per preguntar-li sobre la seva vida íntima i professional. El que més li interessava? Quant feia que no tenia relacions sexuals, una pregunta que Terelu no s'avergonyia a respondre: "Sis anys, més o menys. No vull cap home a la meva vida, sóc molt feliç així".

Una sinceritat que també mantenia a l'hora de recordar com va ser la seva marxa de 'Sálvame' i els problemes econòmics que li va generar: "No és el mateix treballar quatre dies al mes que tres a la setmana... Una setmana després d'abandonar el programa em vaig preguntar a mi mateixa que què havia fet... Mare meva, no tenia cap suport econòmic i va arribar un moment en el qual em vaig espantar molt. És cert que és molt difícil quan t'has plantejat una vida amb certs ingressos... Em va provocar molt de vertigen però la idea estava molt elaborada en la meva ment i la direcció del programa ho sabia des de feia setmanes". 

Toñi Moreno i Terelu Campos   Telecinco

Toñi Moreno i Terelu Campos / Telecinco

Reconeix que ha pogut sobreviure gràcies a les exclusives que ha venut a les revistes del cor i també a poder fer d'actriu a 'Paquita Salas' amb els Javis: "Vaig conèixer un món en el qual vaig ser molt feliç i ho vaig passar bomba, vaig aprendre un munt i va haver-hi molta complicitat amb l'equip". 

 

Una experiència professional que va ajudar-la, a més a més, a fer una mica de diners. Fa un parell de mesos va poder vendre l'àtic que tenia en venda des de feia temps, el que ha acabat d'ajudar-la a fer-se un coixí per poder mantenir-se. 

Més informació
 

Comentaris