El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos, operada d’urgència una altra vegada per culpa del càncer de pit
  • CA

El segon càncer de pit de Terelu Campos segueix lligant-la a l’hospital. La col·laboradora de ‘Sálvame’ va decidir sotmetre’s a una mastectomia per eliminar el pit i, així, les probabilitats de tornar a patir-ne un altre. Ara bé, el postoperatori no va anar molt bé i la van haver d’operar d’urgència.

 

Després d’uns mesos de baixa, va tornar al programa de tafaneries. Això sí, aquesta setmana ha estat molt dolorosa per ella (en barallar-se amb tots els companys després que la menyspreessin a ella i a la seva germana d’una manera molt cruel) i ha decidit deixar la feina.

 

Terelu Campos marxa del plató de 'Sálvame'
Terelu Campos marxa del plató de ‘Sálvame’ | Telecinco

 

Per si això no fos poc, a aquests problemes laborals se suma un de salut. ‘Europa Press’ ha tingut accés a un comunicat que dona una mala notícia: Terelu ha hagut de tornar a ser operada. Què ha passat? Els metges no donen molts detalls, ja que només se centren en dir que tot ha anat bé: “La intervenció s’ha desenvolupat satisfactòriament i la pacient es troba estable i recuperant-se”. 

 

Terelu Campos
Terelu Campos, a les portes de l’hospital   | Europa Press

 

Això sí, sembla que ha ingressat per sotmetre’s a una reconstrucció del pit. Li han fet en el mateix centre que van fer-li la mastectomia, amb la qual cosa coneixen el seu cas a la perfecció. Com anirà la recuperació d’aquesta última intervenció? Acabarà tornant a ‘Sálvame’ o se centrarà en descansar?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa